Klantcases

Iedere organisatie heeft zijn eigen dynamiek en unieke speelveld. De uitdagingen waar bedrijven tegenaan lopen zijn herkenbaar, los van sector en type organisatie. Met Wordlenig begeven wij ons in verschillende sectoren en type bedrijven. De klantcases hieronder beschrijven een aantal vraagstukken waarvoor klanten bij ons komen:

WAME
mobile- en webapplicaties

Hoe kansrijk is ons idee en waar beginnen we?
Vanuit het klantperspectief de belangrijkste aannames in het businessmodel vastgesteld. De eerste kleine stappen bepaald om deze te toetsen onder de doelgroep. 

IDgis
innovatieve software

Hoe zetten wij onze innovaties succesvol in de markt?
Door vanuit de klant te kijken een doeltreffende pitch en marktbenadering ontwikkeld. Door ondersteuning in acquisitie nieuwe klanten en marktpositionering die de toegevoegde waarde van IDgis weergeeft.

Vosteq
maakindustrie experts

​Hoe brengen we een nieuw concept naar de markt?
Door een slimme commerciële strategie en doeltreffende pitch te ontwerpen. Dit zorgde ervoor dat Vosteq in een tijdsbestek van een paar weken uitsluitsel kreeg over de kansrijkheid.

TPRC
slimme materialen

Welke commerciële strategie is het meest kansrijk?
Inzicht verkregen hoe de commerciële prestaties te verbeteren en waar daarbij de focus moet liggen. Deze adviezen zijn daarna praktisch doorvertaald naar een commerciële groeistrategie.

Telecats
spraaktechnologie

Hoe kansrijk is de zorgmarkt voor onze technologie?
Door rechtstreekse marktbenadering van zorgpartijen werd positief uitsluitsel verkregen over de kansen. Dit heeft geresulteerd in een eerste klant. Een basis voor een succesvolle uitrol.

 

Triple R
oliefiltratie

Hoe vermarkten we onze technologie slimmer?
Een innovatie met een brede toepasbaarheid, dus lastig te vermarkten. We kozen samen een focusdoelgroep - de binnenscheepvaart - en ontwikkelden daarvoor een frisse commerciële aanpak.  

ZGT
innovatieve zorgverlener

Hoe maken we onze ideeën voor innovaties tastbaar? 
Op het innovatie evenement van ZGT zijn de ideeën van medewerkers tastbaar gemaakt in beknopte visuele pitches. Zo is een breed en bestuurlijk draagvlak gecreëerd.

 

New case
coming soon

Benieuwd naar meer verhalen van onze klanten?
Wij zijn druk bezig met het uitwerken van onze klantcases. Houdt de website in de gaten, want binnenkort verschijnt er een nieuw verhaal.

 

Ook een praktische vraag?

Neem vrijblijvend contact met ons op om jouw innovatie sneller aan de man te brengen.

Stuur ons een bericht

Naam*

Bedrijf

E-mail*

Telefoonnummer

Bericht*