Het stagezoekseizoen is weer geopend

En wij hebben vanaf februari 2018 weer plekken voor een stagiair(e) of afstudeerder! Benieuwd hoe en wat? Lees het in de vacatures hieronder.

Wordlenig helpt bedrijven om hun nieuwe product succesvol in de markt te zetten. Dit doen we door marketing, sales en design op een slimme manier te combineren. In Nederland zijn veel unieke bedrijven dagelijks bezig met het ontwikkelen van nieuwe technische producten, diensten en concepten. Het omzetten van die innovaties naar commercieel succes is tijdrovend en kostbaar. Door verschillende oorzaken worden innovaties nu niet succesvol. Wij brengen hier verandering in.

Marketing & Sales stage

Hé, jij! Wil je leniger en slimmer worden met je marketing en sales skills?

Wil je meewerken aan toffe projecten en jezelf daarmee ontwikkelen op het gebied van (online) marketing en sales? Dan hebben we een gave leerzame stage voor jou!

Wat ga je doen tijdens deze stage?

Je gaat nauw samenwerken met Egbert, ervaren business developer en Rens, concept designer. We werken met een klein team en je zult daarom tijdens je stage alle facetten van het bedrijf meekrijgen: van offerte tot pitch en van acquisitie tot conceptontwikkeling. Als onderdeel van het team krijg je de kans om een eigen invulling te geven aan je ontwikkeling en de vrijheid om jouw visie te delen. Zie jij een kans? Dan grijpen we die samen!

Kortom, je gaat:

  • Van a tot z meedraaien in projecten
  • Marktkansen signaleren, testen en valideren
  • Je creativiteit loslaten op onze contentmarketing
  • De social media kanalen van Wordlenig bijhouden
  • Voorbereiden en ondersteunen bij workshops en kennisevents

Wat verwachten wij van jou?

  • Affiniteit met en kennis over (online) marketing en sales
  • Goede communicatieve vaardigheden, zowel in spraak als in schrift
  • Een actieve, open en eerlijke houding
  • Leergierig en betrokken om er samen een succes van te maken

Wil jij weten hoe de huidige Marketing & Sales stagiair Douwe zijn stage in de praktijk ervaart? Neem dan contact met hem op via douwe@wordlenig.nl

Design stage

Hé, jij! Zie hier een stage voor de echte creatievelingen.

Ben jij opzoek naar een stageplek omdat dit moet van school of wil je graag zo veel mogelijk leren op jou vakgebied? Als voor jou dat laatste geldt dan kunnen we verder, het is immers belangrijk dat jij deze kans met beide handen (voeten mag ook) aan wilt pakken. Aangezien wij met een klein team zijn kan jij als creatief persoon je eigen stage inrichten, er valt van alles op te pakken!

Wat ga jij doen tijdens deze stage?

Communicatie & design is zoveel meer dan alleen een mooi plaatje. Het gaat erom dat je een verhaal overtuigend kan vertellen. Design is ook hoe een app prettig werkt door ontwerp van de juiste flow en gebruik van een samenhangende grafische stijl. Het is dan ook belangrijk dat je prima kunt onderbouwen waarom je bepaalde ontwerpkeuzes maakt. 

Tijdens je stage ga je veel verschillende dingen doen. Van het maken van illustraties voor een infographic tot aan het ontwerpen van een compleet nieuwe huisstijl.

Wat verwachten we van jou?

Je volgt een MBO of HBO opleiding en je zoekt een stageplek voor ongeveer een half jaar. Het is ook wel erg handig als je overweg kunt met onder andere Illustrator, Indesign en Photoshop. Je moet het ook leuk vinden om in een klein team te werken, dat betekent automatisch dat je ook echte opdrachten krijgt.

Wil jij weten hoe de huidige Design stagiaire Jasmijn haar stage in de praktijk ervaart? Neem dan contact met haar op via jasmijn@wordlenig.nl

Oh, bijna vergeten: we zitten in het oude MST-gebouw, dus erg dichtbij het Saxion, aan de rand van de binnenstad van Enschede en zijn prima bereikbaar met het OV. Én je moet het wel leuk vinden om elke dag met ons naar de supermarkt te lopen voor onze gezamenlijke lunch.