Het geheim... hoe je de concurrentie te slim af bent

Is jouw organisatie nog onderscheidend genoeg? Ben je meer bezig de organisatie draaiende te houden in plaats van nieuwe kansen te pakken? Creëer je daardoor niet de groei en voorsprong op de concurrentie die je wenst?

Gevestigde ondernemingen zijn met hun bedrijfsprocessen vaak goed toegesneden op hun bestaande aanbod en diensten. Ondertussen komen nieuwe kansen en technologieën in sneltreinvaart voorbij.

Hoe haak je daar slim en snel op aan? Hoe doe je dit zonder dat het de bestaande organisatie belast? Dit begint met een andere benadering, wij benaderen iedere kans als de start van een nieuw bedrijf. De klant en markt zijn het vertrekpunt in plaats van het bestaande aanbod en organisatie. Met lef, snelheid en door direct te testen in de markt, zetten wij kansen in korte tijd om naar levensvatbare concepten en nieuwe klanten.

Jouw kans pakken en versnellen?

Plan nu een vrijblijvend Twents kruidkoekmoment in op ons inspirerende kantoor in Enschede. In een sessie van twee uur zetten wij jouw kans om naar een kansrijk concept om de markt in te gaan.

hegeman
Rijks Museum Twenthe
Regio Twente
Tetem
No Hero

Plan een vrijblijvend Twents kruidkoekmoment in

Of bel Egbert.

Weet alles over innovatie.
085 0602 755

Volg ons op social media!