Gezocht: Allround Designer (16-32 uur)

Wil jij projecten zelfstandig oppakken van concept creatie tot het ontwikkelen van middelen? In een open en creatieve omgeving waar volop ruimte is voor eigen ontwikkeling en inbreng? Dan is deze functie wat voor jou! Wordlenig is niet zomaar een marketing en design bureau, onze aanpak in projecten gaat uit van start up denken en doen! Dit doen wij steeds vaker door sprints bij de klant op locatie uit te voeren.

Onze klanten en opdrachten zijn uiteenlopend. Van een huisstijl voor een boutique museum tot een UI/UX design voor app van een internationale retailer in brillen. Je gaat voor onderbouwd en creatief design met impact. Design is bij Wordlenig niet alleen pixels duwen, maar ook het bedenken van een logische sitemap en het ontwikkelen van de ideale klantreis. Of het nu gaat om een app, leaflet of totale huisstijl je weet alles in consistente grafische stijl te brengen. Je neemt de klant mee in je denkproces en denkt vanuit het perspectief van de eindgebruiker.

gripvolgripvol

Wat vragen wij van jou?

Bij designen ligt je hart en passie. Je hebt aantoonbaar ervaring met Adobe pakketten & Sketch. Jouw portfolio geeft aan wat je in je mars hebt, zowel het eindresultaat als de weg daar naar toe! Je bent eigenwijs, zelfstandig en kritisch onderzoekend om voor projecten de juiste context te achterhalen. Je begrijpt dat design gaat om een verhaal op overtuigende manier te vertellen en daarmee de juiste snaar te raken bij de doelgroep.

Dit toon je aan door eigen ontwikkelde projecten die je hebt neergezet. Je bent iemand die zich kwetsbaar durft op te stellen door designs in een vroeg stadium te delen in de vorm van een eerste schets of prototype.

proef-eetproef-eet

Wat hebben wij te bieden?

Wij bieden een inspirerende werkomgeving waar jij je eigen uren kan indelen. Ons kantoor bevindt zich in het oude ziekenhuis in het stadscentrum van Enschede. Daar beschikken wij over fijne werkplekken en gave brainstormruimtes. Naast deze bijzondere werkplek werk je vanuit een leuk en jong team die openstaat voor jouw inbreng en waarmee we elke middag gezamenlijk lunchen.

Heb jij ambitie om samen met ons stappen te zetten om sneller en slimmer met design hogere impact te maken? Laat dan snel van je horen! Een CV is leuk maar eigenlijk zijn we gewoon benieuwd naar wie je bent en wat je in je mars hebt. Stuur daarom een toffe korte mail waarom jij past bij Wordlenig en vergeet niet je beste werk waar je trots op bent mee te sturen.

Meer weten of direct reageren?

Neem dan contact op met Rens via 0651600381 of mail naar rens@wordlenig.nl