Wordlenig bouwt aan de bedrijven van morgen.

Wij gaan voor een langdurige samenwerking. Denken groot, beginnen klein en behapbaar. Praktisch samen met de voeten in de klei aan de slag.

Van nature nieuwsgierig

We ontdekken graag en verleggen graag grenzen. Nieuwe manieren, denkpatronen en technologieën ontdekken is onze tweede natuur.  We durven vragen te stellen. Ook als het pijnlijke of moeilijke vragen zijn.

Impact maken

We gaan voor innovaties die echt waarde toevoegen. Waarde niet alleen in omzet en bedrijfsgroei, positieve impact in markt en omgeving. We gaan altijd voor de win-win-win situatie.

Samen kom je verder

Wij geloven in de kracht van samenwerking. Open kennisdelen en verbinden waar ieders drive, talent en expertise tot zijn recht komt. Zo kunnen wij jouw idee sneller naar de markt brengen. 

Duurzaam groeien

We geloven niet in Unicorns. We geloven in duurzame bedrijven. Groeien omdat de markt erom vraagt, niet vanwege investeerderskapitaal.  

Praktisch doen

Consultants zijn wij niet, maar doeners des te meer. De waarheid ligt niet op de vergadertafel. Die ligt buiten bij jouw klanten.

Bootstrapped

Ons doel is duidelijk. Snel naar een gezond bedrijf. Een bedrijf waar meer geld binnenkomt dan er uit gaat. In jargon ook wel “Bootstrapped”. 

Egbert

Business Developer

Rens

Concept Designer

Bart

Developer

Jij?

Bekijk onze vacatures

Contact

Of bel Rens.

Weet alles over ontwerp.
085 0602 755

Volg ons op social media!