In één dag naar marktintroductie

In één dag resultaat behalen.

Wil je in één dag naar een onderscheidende positionering of naar een marktklaar concept? Wil je direct impact maken met een effectieve marktintroductie? Wil je een marktklaar concept waar iedereen achterstaat?

Welke inzichten krijg je mee:

  • Beslis altijd met de uitdaging van jouw klant in het achterhoofd
  • Werk in één dag toe naar een nieuw concept
  • Focus je op drie punten in je businesscase

1. Idee marktintroductie

Wordlenig zet jouw idee of innovatie in één dag om naar een A4-brochure of one page website waarmee je de markt overtuigt. Wij brengen de kern en unieke waarde van jouw idee visueel tot leven. De klant en markt zijn het vertrekpunt: hoe positioneer jij je en hoe maak jij het verschil?

2. Benchmark en focuspunten

Voor een pakkende boodschap en uniek concept moet je goed weten hoe de markt in elkaar zit en wat de concurrentie doet. Wordlenig interviewt potentiële klanten telefonisch om hun denkwijze en kijk op de concurrentie scherp te krijgen. Op de dag zelf stellen wij dezelfde vraag aan het team van de klant en halen wij hun ideeën op. Deze input brengen wij terug naar drie unieke focuspunten die wij samen met het team verfijnen.

3. Visuele Designs en Pitch

Op basis van drie focuspunten ontwerpen we minimal visual designs, wervende teksten en een merk voor jouw idee. Het team van klant reageert op de voorstellen en kiest de beste opties.

4. A4 Communicatiemiddel en Marktintroductie

We maken de visual designs en teksten helemaal af zodat je de markt ermee kunt benaderen. Denk aan een A4-brochure of one Page website. De klantfeedback die je hierop krijgt nemen we mee in een volgende versie. Zo ontstaat een sterk communicatiemiddel waarmee je je idee of positionering krachtig introduceert.

“Dit bevordert snelheid en vermindert ruis.”

Je wordt op een positieve manier gedwongen met de hele organisatie knopen door te hakken. Dit bevordert snelheid en vermindert ruis in communicatie.

Roelof Terpstra
The Virtual Dutch Men

Ook testen of de markt klaar is voor jouw idee?

Of bel Egbert.

Weet alles over innovatie.
0623235323

Volg ons op social media!