De Jong & Laan en Wordlenig

Wordlenig zet vol in op samenwerking en kennisdeling. Wij werken actief samen met regionale netwerken en kennispartners. Door praktisch kennis en expertises te bundelen helpen wij, met deze partners organisaties, slim en verantwoord te groeien. Dit begint met laagdrempelig en enthousiast kennis, inzichten en ervaringen uit de praktijk te delen.

Op woensdagmiddag 19 juni verzorgt Wordlenig samen met de Jong & Laan accountants een kennissessie. De Jong & Laan accountants is net als Wordlenig lokaal betrokken met een hart voor ondernemen.

Kennissessie: de concurrentie te slim af

Gevestigde ondernemingen zijn met bedrijfsprocessen vaak goed toegesneden op hun bestaande aanbod en diensten. Ondertussen komen nieuwe kansen en technologieën in sneltreinvaart voorbij. Hoe haak je daar slim en snel op aan? Hoe doe je dit zonder dat het de bestaande organisatie belast?

Het begint met een andere benadering en mindset. Op de woensdagmiddag laten wij zien hoe je dit aanpakt en organiseert, zonder grote innovatiebudgetten of risicovolle investeringen.

Locatie
De Jong & Laan
Hengelosestraat 585
Enschede

Programma
15.00 uur – ontvangst
15.30 uur – workshop
17.00 uur – napraten en borrel

Ben jij er op 19 juni bij?

Samen anders kijken naar het businessmodel en inspireren door voorbeelden vanuit het veld. Op pragmatische wijze er achter komen of het een kans van slagen heeft. Samen met de Jong & Laan geven wij de handvatten en tips hoe je kansen slim kan pakken en benutten.

Klik hier om je aan te melden

Ook een kennissessie?

Of bel Egbert.

Weet alles over innovatie.
085 0602 755