TIV de vakbeurs voor de maakindustrie vindt in Hardenberg plaats op 19, 20 en 21 september. De beurs geeft maakindustrie bedrijven toegang tot een groot publiek, nieuwe kennis en innovaties. Dit resulteert in nieuwe kansrijke contacten en nieuwe inzichten om het verschil te maken.  

Wordlenig is als kennispartner aanwezig bij TIV Hardenberg. Zij helpt maakindustrie ondernemers een stap verder hoe zij de maximale omzet uit hun (nieuwe) machinecapaciteit en innovaties moeten halen. Haal je niet het omzetpotentieel uit de bestaande capaciteit of wil je nieuwe markten ontwikkelen? Ben je op zoek naar andere wegen om in kortere tijd met minder budget omzetgroei te realiseren?

Wordlenig geeft je hiervoor de praktische inzichten en handvatten om dit te doorbreken. Hiermee aan de slag en de volgende stap in zetten in omzetgroei? Neem dan deel aan onze workshop op woensdag 20 september in kennistheater 2 van 17:30 uur tot 18:30 uur.

Meer achtergrondinformatie over onze visie op sales & marketing in de maakindustrie? Lees dan onze blog in Linkmagazine: 

Meer informatie?

Of bel Egbert.

Weet alles over innovatie.
085 0602 755