Sales

De omzet loopt achter op de doelstelling, maar marktkansen zijn er wel. Waar schort het aan binnen de sales en marketing? Hoe moeten wij daar met salesmanagement op verbeteren?

Praktisch aan de slag met sales

Welke sales en commerciële vaardigheden zijn nodig om de omzet te verhogen? Wordlenig helpt bedrijven om het resultaat van hun sales en marketing te verbeteren. Wij beginnen bij de meest waardevolle informatiebron en het beste verkoopkanaal: je bestaande klanten. We vragen hen rechtstreeks waarom zij met je werken en welke toegevoegde waarde zij ervaren.

Omzet verhogen

Salesmanagement in uitvoering op de werkvloer

Niet lullen maar directe acquisitie doen. Wij draaien direct mee in de sales activiteiten en genereren nieuwe afspraken. Dit doen wij samen met de medewerkers in kleine en doelgerichte stappen. Daarnaast creëren we voor het salesmanagement inzicht in het rendement en stellen we de directe verbeterpunten in de huidige sales vast.

Verkoopresultaat aantoonbaar omhoog

Wij testen en leren snel met de vernieuwde sales- en marketingaanpak, om op korte termijn het verkoopresultaat te verbeteren. Dit leidt tot een salesaanpak en structuur die werkt, waarmee bedrijven in Twente hun omzet en rendement structureel verhogen.

“Direct inzicht in verbetering van commerciële prestaties”

Het advies heeft inzicht geleverd in de huidige commerciële prestaties, hoe deze primair verbeterd kunnen worden en waarop de focus moet liggen. Deze adviezen zijn praktisch doorvertaald naar een succesvolle implementatie.


Harald Heerink
TPRC

“Onze acquisitie een
boost gegeven”

Wij hebben een gerichte doelmarkt in kaart gebracht, weten hoe we deze moeten benaderen (kanalen) en op welke manier (boodschap). Hiermee kunnen we sneller en beter gecontroleerd doorgroeien met ons bedrijf.


Robin Koster
Moventem

Morgen aan de slag met jouw salesstrategie?


Stuur ons een bericht

Naam*

Bedrijf

E-mail*

Telefoonnummer

Bericht*