Over Wordlenig

Bestaande organisaties laten vaak marktkansen en -potentieel liggen. Ze missen de snelheid en doelgerichtheid van startende bedrijven, die vaak beter in staat zijn zich aan de snelle opkomst van technologieën en veranderende marktomstandigheden aan te passen. Wordlenig brengt bestaande ondernemers die snelheid en doelgerichtheid. 

Ons doel? Om zo de verborgen pareltjes van ondernemend Oost-Nederland tot groei en ontwikkeling te brengen, en ondernemers hun potentie te laten benutten. Niet met dure businessplannen en lange identiteitstrajecten. Maar door in kleine, slimme stapjes zaken in beweging te zetten. En door die stappen te testen, valideren en optimaliseren. En wat we daarvan leren integreren we in de organisatie. Hands-on, nuchter maar doordacht op weg naar een maximaal resultaat. 

In 2012...
...werkt Egbert als business developer in een innovatief ICT-bedrijf. Hij merkt dat er kansen blijven liggen door bestaande denkpatronen en processen. Rens zit in diezelfde periode vast in een design-project. Hij maakt in opdracht mooie ontwerpen, maar mist de visie en de fundatie erachter. Samen doen ze mee aan het eerste Startup Weekend in Enschede. Daar ervaren ze zelf wat de mogelijkheden zijn als je een groot plan opbreekt in kleine, behapbare stappen. Binnen twee dagen zetten ze een idee om in een concreet prototype en marktrijpe salespitch. Gewoon door aanvullende expertises bij elkaar te zetten. Dat vormt een eyeopener en de inspiratiebron voor de werkwijze die Wordlenig sindsdien succesvol toepast bij anderen.

Egbert Rinsma
Business developer

Rens Leerkes
Concept designer

Sophie Buitenhuis
Designer

Douwe Hofhuis
Online marketeer

Laurijn Blockhuis
Marketing trainee

Wil jij ook praktisch en doelgericht in beweging komen?

Stuur ons een bericht

Naam*

Bedrijf

E-mail*

Telefoonnummer

Bericht*