XR as a service.

Connec2 is een virtueel samenwerkingsplatform dat ervoor zorgt dat online samenwerken en online evenementen realistischer worden. Dit doet zij door Extended Reality (XR). Hierdoor komt de fysieke en digitale wereld samen. Op deze manier werken teams gemakkelijk samen vanuit verschillende locaties. Het XR platform is laagdrempelig en plug & play vanuit een vast maandbedrag: XR as a Service. 

Hoe komen wij in 1 maand tot een onderscheidende website voor XR as a Service?

XR as a Service wordt wereldwijd aangeboden, de website is daarin de centrale spil. De website neemt potentiële klanten aan de hand wat het XR platform inhoudt en wat de toegevoegde waarde is. Alles behapbaar en toegankelijk in design, tekst en vorm gepresenteerd en geoptimaliseerd. Een volwassen, herkenbare en professionele uitstraling als leidraad. Laagdrempelig en conversiegericht vanuit plug & play XR a as Service. 

In sprints naar een werkend product

In dag-sprints hebben we met Connec2 team in 1 maand haar nieuwe website gedesignd, ontwikkeld en geïmplementeerd. De ideeën en denkrichtingen van Connec2 vertalen naar verschillende ontwerprichtingen. Over deze ontwerprichtingen samen discussiëren en de gekozen ontwerprichting vertalen  naar onderbouwde en toepasbare designs per pagina. Om de 2 uur overleggen, schakelen en bijsturen. De klantreis en gebruikers zijn continu de rode draad in het hele proces.  

Resultaat en successen

  • Een conversiegerichte website die direct leads heeft gegenereerd
  • Via de website XR a as Service succesvol internationaal gelanceerd 
  • In 1 maand een herkenbare en gedragen gebruikersgerichte website
  • Efficiënt proces door sprints: geen overhead en projectmanagement 

Wat kun je verwachten bij een sprint?

Denk groot! Begin klein.

In 1 dag van schetsen naar ruw concept en definitief ontwerp voor de homepage. Kort daarna volgende de andere pagina’s en inrichting van de website. Zo had Connec2 in no time een nieuwe site.

VR website

“Door de sprintaanpak hebben wij de kickstart aan onze nieuwe website gegeven. Het bracht focus, versnelling en draagvlak door verschillende toetsing momenten.”

Tim Moelard
Connec2

Ook snel in sprints jouw website ontwikkelen?

Dagsprint

Eén dag met voorbereiding een visueel ontwerper bij jou aan de slag.

Ideaal voor:

  • Logo ontwerp
  • Landingpage design
  • Leaflet design

€ 750,-

*indicatieve prijs, Excl. BTW

Offerte