Design Trainee

Wordlenig creëert, ontwikkelt en vermarkt innovatieve concepten voor MKB-bedrijven. Dit doen we praktisch en met lef door middel van een aanpak die komt uit de startup wereld. Met minimale vormen van concept, design en marketing creëren wij de basis om snel en kleinschalig in markten te experimenteren.

Wil jij thuis worden in de nieuwste technieken en werkvormen binnen design? Lijkt het jou interessant om te werken met deze aanpak? Dan hebben wij een toffe en leerzame plek voor jou!

Wat ga jij doen tijdens deze stage?

Communicatie en design liggen dicht bij elkaar en dit is zo veel meer dan alleen een mooi plaatje. Het gaat er om dat jij een verhaal overtuigend kan overbrengen met jouw design. De manier waarop een app prettig werkt door de juiste flow en het gebruik hiervan goed af te stemmen. Je keuzes hierin onderbouwen is daar een belangrijk onderdeel van.

Tijdens je stage ga je verschillende taken oppakken. Dit kan verschillen van het maken van illustraties voor een infographic tot aan een ontwerp van een nieuwe huisstijl. We experimenteren samen continu in verschillende werkvormen, hoe je in een team tot een snel en slim eerste minimaal ontwerp komt.

Wat verwachten we van jou?

Je volgt een MBO- of HBO-opleiding en je zoekt naar een leuke en dynamische stageplek voor een half jaar. Daarnaast kun je onder andere overweg met Illustrator, Indesign en Photoshop. Je werkt bij Wordlenig in een klein team, dat betekent dat je automatisch ook met projecten meedraait voor verschillende opdrachtgevers.

Wat hebben wij te bieden?

Een dynamische werkplek in ons inspirerende en lichte kantoor op de rand van Roombeek. Ons kantoor is gemakkelijk te bereiken met het OV (ongeveer 10 minuten van Centraal Station Enschede), de fiets en auto. We beschikken over verschillende werkruimten, waar we onder andere kunnen brainstormen of bespreken. Lenig als we zijn is het uiteraard mogelijk om vanaf thuis te werken.

Je krijgt de ruimte om te experimenteren, te falen en jezelf te ontwikkelen. Daar helpen we je graag bij, dat doen we zelf ook dagelijks.

N.B. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Direct solliciteren of andere vragen?

Of bel Rens.

Weet alles over ontwerp.
085 0602 755

Volg ons op social media!