Stageplek designer

Ben jij op zoek naar een stageplek waar jij de kans krijgt om je design skills te ontwikkelen in gave projecten? Kan jij zelfstandig werken en ben je op zoek naar een afwisselende stage? Op een toffe locatie in Enschede centrum bij een bureau die het echt anders doet? Dan hebben wij echt wat voor jou!

Aangezien wij met een klein team zijn kan jij als creatief persoon je eigen stage inrichten, er valt van alles op te pakken!

Follow-your-dreams

Wat ga jij doen tijdens deze stage?

Communicatie & design is zoveel meer dan alleen een mooi plaatje. Het gaat erom dat je een verhaal met jouw design overtuigend gaat overbrengen. Design is namelijk ook hoe een app prettig werkt door ontwerp met de juiste flow en het gebruik van een samenhangende grafische stijl. Het is dan ook belangrijk dat je goed kunt onderbouwen waarom je bepaalde ontwerpkeuzes maakt.

Tijdens je stage ga je veel verschillende dingen doen. Van het maken van illustraties voor een infographic tot aan het ontwerpen van een compleet nieuwe huisstijl. Wij experimenteren continu in nieuwe werkvormen hoe je snel en slim tot eerste minimale ontwerp vormen komt.

gripvol

Wat verwachten we van jou?
Je volgt een MBO- of HBO-opleiding en je zoekt een stageplek voor ongeveer een half jaar. Je kunt overweg met onder andere Illustrator, Indesign en Photoshop. Je moet het ook leuk vinden om in een klein team te werken, dat betekent automatisch dat je ook echte opdrachten krijgt.

proef-eet

Wat hebben wij te bieden?
Wij bieden een toffe werkomgeving in het oude ziekenhuis waar jij je eigen uren kan indelen. Ons kantoor bevindt zich in het stadscentrum van Enschede met Saxion als directe buur. Het is prima bereikbaar met het OV, fiets en auto. Bij ons kantoor beschikken wij over verschillende werkruimtes, fijne werkplekken en gave brainstormruimtes. Naast deze bijzondere werkplek werk je vanuit een leuk team die openstaat voor jouw inbreng.

Oh ja, bijna vergeten, wij maken er elke dag samen een gezellige lunch van, dus je hoeft geen eigen bammetjes mee te nemen.

N.B. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

videoshoot
sessie-klant
presentatie-cibap
fotoshoot
wordlenig-rens-web

Meer weten of direct reageren?

Bel of mail Rens via 0651600381 of rens@wordlenig.nl

© 2018 - Wordlenig     Privacy statement & cookie policy