Op 16 juni 2016 was Wordlenig aanwezig op het Techconn evenement in het Hazemeijer complex te Hengelo. Tijdens dit evenement hebben wij de workshop verzorgd “ Van Maakindustrie naar waardeindustrie “.

Workshop

In deze workshop hebben wij maakindustrie ondernemers bewust gemaakt van de snelheid en impact van technologische ontwikkelingen op hun eigen marktpositie en businessmodel. Als referentiepunt hebben wij hierin de consumentenmarkt genomen, iedere maakindustrie ondernemer vindt het als consument nu normaal dat zijn goederen na online bestelling binnen 24 uur bezorgd zijn.

Transparantere maakindustrie

Deze beweging trekt zich ook door binnen de maakindustrie, de markt wordt transparanter, de gevraagde doorlooptijd wordt korter en seriegroottes worden kleiner. In de workshop hebben wij met de Wordlenig aanpak de deelnemers praktische handvatten en inzichten gegeven, hoe zij snel en Wordlenig op deze marktontwikkelingen moeten anticiperen en reageren. Dit doen wij in kleine en slimme stappen, de lean marketing en sales aanpak voor de waardeindustrie van morgen!

Wordlenig

Wordlenig helpt maakindustriebedrijven met een mix van business development en concept communicatie sneller, slimmer en doelgerichter hun marktpotentieel te benutten.

Wil jij nieuwe kansen pakken?

Of bel Egbert.

Weet alles over innovatie.
085 0602 755