Kick start je idee en boost je vaardigheden.

Vandaag werken aan de innovaties van morgen.

Wordlenig, de full service innovatie studio

Wordlenig helpt organisaties groeien door aan te haken op nieuwe marktkansen. Wij zijn een full service Innovatie Studio die met lef en snelheid winnende proposities creëert, ontwikkelt en vermarkt voor gevestigde organisaties.

Samen met Saxion hebben wij een praktisch en toegepast workshop programma ontwikkeld. Gebaseerd op de werkwijze van digitale start ups, een aanpak waar iedere gevestigde organisatie de concurrentie te slim af wordt.  

Loop je hier tegenaan?

 • Een snel veranderende wereld vraagt om wendbaar en slim kansen benutten.
 • Weg met lange overleggen en plannen maken op basis van aannames.
 • Hoe creëer je in korte tijd een winnende propositie waar klanten echt op zitten te wachten?
Meld je direct aan

Wat gaan wij doen?

Dagdeel 1

 • Introductie van Design Thinking & Lean Startup mindset
 • Aannames en risico’s vaststellen van het idee
 • De juiste vragen stellen
 • Na de sessie: in het veld aan de slag met onderzoeken

Dagdeel 2

 • Terugkoppelen opgehaalde marktinformatie
 • Van idee naar waardepropositie
 • Leren experimenteren met minimale vormen
 • Aanpak borgen in jouw organisatie

Wat levert het op?

De juiste mindset

Je ontwikkelt een creatieve mindset om zelfstandig op een snelle en doeltreffende werkwijze kansen om te zetten in succes. Praktische bouwstenen, zodat jij dit ook kunt doen binnen je eigen organisatie.

Je project verder brengen door feiten in plaats van aannames

Je leert hoe je de juiste informatie ophaalt bij klanten. Zo werk je altijd op basis van feiten en niet op onderbuik gevoel.

Een nieuwe manier van werken

Innoveren is experimenteren. Je leert hoe je in sprints een minimale versie van je oplossing bouwt. Snel testen, leren, bijsturen en verder. Je vergroot de haalbaarheid en versnelt toegang tot de markt.

Wie geeft het?

Rens Leerkes
Concept Designer

Nieuwe ideeën en technieken boeiden mij altijd al. Van huis uit ben ik grafisch vormgever, ik geef ideeën en bedrijven een smoel en sta voor effectieve communicatie naar de juiste doelgroep. De ontwerpersrol verandert wel sterk. Van offline naar online. Van web naar mobile, naar chatbots …Ik ontwerp heldere concepten en eenvoudige prototypes waarmee je – net zoals een startup – snel kunnen aansluiten bij de nieuwe ontwikkelingen in de markt.

Egbert Rinsma
Business Developer

Passie in het ontwikkelen en vermarkten van innovatieve bedrijfsconcepten. Met 20 jaar ervaring als business developer help ik organisaties hun innovatiepotentieel in de markt te benutten. Ik sla de brug tussen nieuwe technologieën en de markt en vertaal dat naar commercieel succes. De toegevoegde waarde voor de klant staat daarbij altijd centraal. Het geeft energie om van niets iets te maken, en bestaande markten op te schudden door het radicaal anders doen. Enthousiasme, lef en doen typeren mij het beste.

Praktische informatie.

Kosten

€650,- (exclusief btw) per deelnemer.

Datum & Tijd

14 april en 28 april
tussen 09.00u – 12.00u.

Voor wie?

Deze workshop is geschikt voor ondernemers, en iedereen die zich bezighoudt met sales, marketing, productontwikkeling of innovatie.

Locatie

Online

”Wordlenig is strategisch kennispartner van Saxion Centrum van Ondernemerschap, zij onderscheiden zich met hands-on workshops , waarin gebruik gemaakt wordt van actuele en toepasbare kennis. Zij weten deelnemers uit te dagen, uit hun comfortzone te halen. Dit doen ze door kort cyclisch te experimenteren in de markt.”

Martijn Derkzen
Projectleider Saxion Startup Centre

Incompany

Liever een maatwerk training voor jouw organisatie? Neem contact op, dan maken we een passend aanbod voor jou en je team.

Aanvragen

Aanmelden

Of bel Daan.

Zijn er nog vragen? Neem contact op!
085 0602 755