Ben jij het ondernemend talent dat wij zoeken?

Heb jij een passie voor ondernemerschap en innovatie? Krijg je energie van het ontwikkelen vanuit nieuwe technologieën, digitale innovaties en innovatieve businessmodellen? Bij Wordlenig werken we aan innovaties voor bestaande bedrijven. Die benaderen als een startup: slagvaardig en met lef! Dus ben jij het ondernemend talent dat ons daarbij kan ondersteunen?

“Door aan het werk te gaan als ‘startup ondernemer’ voor een bestaande organisatie, heb ik kennis en ervaring opgedaan die ik de rest van mijn leven meeneem.”

Amy de Lange
Student Industrieel Ontwerpen

Wie zijn wij?

Wij zijn het nieuw soort innovatiebureau, Startup Studio voor MKB, en wij zijn continu op zoek naar ondernemend talent. Wij helpen organisaties succesvol aan te haken op kansen en innovaties in de markt. Elke kans zien wij als de start van een nieuw bedrijf. Wij trekken het tijdelijk los van de bestaande organisatie en vormen een projectteam, met jou als ondernemend talent aan het roer!

Wat kan je verwachten?

Onze werkwijze focust zich op het snel en doelgericht testen van aannames over de kansen en haalbaarheid. Dit doen wij door (in sprints) minimale vormen van de oplossing te creëren, te testen en valideren onder potentiële klanten. Van idee naar concept, prototype naar betaalde pilot en eerste klanten. Gevalideerde business case met eerste klanten is het einddoel, vervolgens brengen wij dit terug naar de bestaande organisatie.

Wat hebben wij te bieden?

  • Praktische ervaring opdoen met innovatie, marketing en ondernemerschap.
  • Kennis van de nieuwste technieken en methoden om markt experimenten op te zetten.
  • Begeleiding voor persoonlijke groei.
  • Volwaardige plek in het team en veel verantwoordelijkheid.
  • Kennismaking met innovatieve bedrijven uit de regio.
  • Stagevergoeding, gratis lunch en een groene werkomgeving.

“Het gaf mij veel energie om potentiële klanten te benaderen en de innovatie van dichtbij te zien groeien. Met de kennis en ervaring van Wordlenig aan mijn zijde, werd ik constant scherp gehouden en heb ik persoonlijk een enorme groei doorgemaakt.”

Douwe Hofhuis
Student Bedrijfskunde

Ben jij…?

… leergierig, gedreven en ondernemend?

… geïnteresseerd in innovatie, marketing en business development?

… bekend met digitale innovatie, online marketing en/of nieuwe technologieën?

… beschikbaar om min. 1 dag per week mee te werken?

“Door zelf ondernemend voor een bestaande organisatie aan de slag te gaan, heb ik ervaren hoeveel sneller kennis vanuit de markt wordt verzameld. Door de stip aan de horizon te zetten met een bewezen plan van aanpak, wordt risico verminderd en krijg je makkelijker de organisatie mee.”

Amy de Lange
Student Industrieel Ontwerpen

Direct solliciteren of andere vragen?

Of bel Rens.

Weet alles over ontwerp.
085 0602 755